• 02634433676
  • کرج، سه راه گوهردشت، میثم 1 پلاک 5 واحد1

دوره 18 آموزش بهداشت اصناف نوین کرج جهت رستوران ارکیده کرج

دوره 18 آموزش بهداشت اصناف نوین کرج جهت رستوران ارکیده کرج

دوره 18 آموزش بهداشت اصناف نوین کرج جهت رستوران ارکیده کرج

دوره 18 آموزش بهداشت اصناف نوین کرج جهت رستوران ارکیده کرج

دوره آموزش بهداشت اصناف ویژه رستوران‌ها

این دوره با هدف ارتقای سطح بهداشت محیط، مواد غذایی و سلامت کارکنان در صنف رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا برگزار می‌شود. در ادامه، جزئیات این دوره را بررسی می‌کنیم:

سرفصل‌های اصلی دوره آموزش بهداشت اصناف (رستوران‌ها)

  1. اصول بهداشت فردی کارکنان

    • شست‌وشوی صحیح دست، استفاده از لباس کار مناسب، سلامت پرسنل.

  2. بهداشت مواد غذایی

    • نگهداری صحیح مواد اولیه (انجماد، ذخیره‌سازی، جلوگیری از فساد).

    • کنترل آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی.

  3. بهداشت محیط و تجهیزات

    • نظافت آشپزخانه، سطوح، ظروف و دستگاه‌ها.

    • مبارزه با حشرات و جوندگان (سمپاشی و دفع آفات).

  4. اصول پخت و پز بهداشتی

    • کنترل دما و زمان پخت، جلوگیری از آلودگی متقاطع.

  5. مقررات و قوانین بهداشتی

    • آشنایی با دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و سازمان‌های نظارتی.

  6. گواهینامه‌های لازم

    • پروانه بهداشت، کارت سلامت پرسنل، مجوزهای اصناف.

مخاطبان دوره

  • صاحبان و مدیران رستوران‌ها

  • سرآشپزها و کارکنان آشپزخانه

  • متصدیان سرو و نگهداری مواد غذایی

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام دوره آموزش بهداشت اصناف ویژه رستوران‌ها

  • کپی شناسنامه و کارت ملی

  • عکس پرسنلی

  • گواهی سلامت پزشکی (در برخی موارد)

مراکز ارائه‌دهنده

  • مراکز بهداشت شهرستان‌ها (تحت نظارت وزارت بهداشت)

  • سازمان صنعت، معدن و تجارت (اصناف)

  • موسسات آموزشی معتبر خصوصی (با تأییدیه وزارت بهداشت)

پروژ ه های دیگر

ادامه مطلب
دوره 18 آموزش بهداشت اصناف نوین کرج جهت رستوران ارکیده کرج

دوره 18 آموزش بهداشت اصناف نوین کرج جهت رستوران ارکیده کرج

ادامه مطلب
دوره چهارم آموزشگاه بهداشت اصناف نوین کرج ( فروردین 1404)

دوره چهارم آموزشگاه بهداشت اصناف نوین کرج ( فروردین 1404)

ادامه مطلب
دوره سوم آموزشگاه بهداشت اصناف نوین کرج ( فروردین 1404)

دوره سوم آموزشگاه بهداشت اصناف نوین کرج ( فروردین 1404)